ΠΟΛΥΚΡΙΤΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ, ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα «Νέα» του Alpha


Συνάντηση γα το «καλό καλοκαίρι» είχαν χθες στην Αίγλη του Ζαππείου οι τηλεοπτικοί συντάκτες του Alpha TV με τη διεύθυνση του σταθμού και ο Διευθύνων Σύμβουλος κύριος Νίκος Χατζηνικολάου με το γνωστό ύφος που διαβάζει τα δελτία «ειδήσεων» εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Φυσικό είναι να έχει τα νεύρα του ύστερα από τα τελευταία πρόστιμα που επέβαλε στον Alpha το ΕΣΡ, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που τα οικονομικά του σταθμού δεν πάνε καλά. Αλλά βέβαια δεν πείθει ούτε τους δικούς του ανθρώπους κάνοντας συγκρίσεις με τις εκπομπές της κυρίας Πάνια και λέγοντας ότι ενώ οι άλλοι εκπέμπουν χειρότερα σκουπίδια από τα δικά μας, τιμωρούνται λιγότερο!

Σε αυτό εδώ το ιστολόγιο εμείς εξακολουθούμε να πιστεύουμε, όπως γράψαμε και σε προηγούμενη δημοσίευση, ότι οι ανόητες εκπομπές της κυρίας Πάνια είναι λιγότερο επικίνδυνες από τα σκουπίδια του Alpha και ότι η κατανομή των προστίμων από το ΕΣΡ είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Εκείνο όμως που μας «ανησυχεί» είναι η υπόσχεση του κ. Χατζηνικολάου ότι από την επόμενη σαιζόν θα διατεθούν 25 εκ. ευρώ λιγότερα για το νέο πρόγραμμα και αντιλαμβάνεται ο καθένας σε τι επίπεδο θα κατρακυλήσει η «ποιότητα» του σταθμού.

Συνεχίζοντας την επίθεση του εναντίον του ΕΣΡ, όπως γράφουν οι εφημερίδες, ο διευθύνων σύμβουλος αναρωτήθηκε «εάν ζούμε σε θεοκρατικό κράτος»!
Άκομψη η παρατήρηση αν θυμηθούμε ότι ίσως πιο κοντά στη θεοκρατία είναι όχι το ΕΣΡ αλλά ο Alpha TV δεδομένου ότι έχει καταγράψει στην ιστορία του την αξέχαστη συνέντευξη που πήρε ο νυν διευθύνων σύμβουλος από τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και ότι αντιπρόεδρος του σταθμού είναι ο επικοινωνιολόγος άλλοτε στενός συνεργάτης του μακαριότατου, κ. Σ. Τζούμας.

Η συμβουλή παραμένει πάντα επίκαιρη: Περιφρονήστε τους και βλέπετε καλύτερα το CNN – βελτιώνετε και τα Αγγλικά σας!

0 Responses to “Τα «Νέα» του Alpha”

Δημοσίευση σχολίου



Site Meter